Ajánlataink a termékre

 

Boker Manufaktur Solingen BOKER Cottage-Craft Carving Knife 130498 (130498)

20 670 Ft
+ 1 200 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
knifestock.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 20 670 Ft

További termékek a kategóriából

További Böker termékek: Böker Konyhai kés

KUHN RIKON Dinnyekés (22791) Konyhai kés 7 990 Ft KUHN RIKON Dinnyekés (22791) Perfect Home Bárd (72054) Konyhai kés 2 990 Ft-tól Perfect Home Bárd (72054) Böker Core Chef's szakácskés (130740) Konyhai kés 47 190 Ft Böker Core Chef's szakácskés (130740) Fiskars Norr kenyérvágó kés 21 cm (1016480) Konyhai kés 17 656 Ft-tól Fiskars Norr kenyérvágó kés 21 cm (1016480)
Termékleírás
Penge anyaga Szénacél
Markolat anyaga Fa
Penge hossza 22 cm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Böker Cottage-Craft Konyhakés 22 cm-es

A konyhai elfoglaltság kapcsán mindenki két dologra törekszik. Minél kevesebb időt eltölteni ott, és az ott eltöltött idő legyen a lehető legkényelmesebb, legélvezetesebb. Mert sütni-főzni csak kedvel, csak élvezettel lehet.
Az gördülékeny konyhai tevékenység pedig éles, minőségi kések használatával kezdődik. A különböző konyhai vágóeszközök sokszor speciális feladatokra lettek kitalálva. Használatuk időt és fáradságot spórol nekünk.
Igazi mindenes. Káposzták, saláták, zöldségek, nagyon gyümölcsök, húsok és halak feldolgozására alkalmas.

A solingeni késgyártás nagyon komoly múltra és tradícióra tekint vissza. Itt nem csak szállóige volt a kézművesség, a fenőköveket tiszta víz hajtotta és pengéket szabad kézzel kovácsolták. A Cottage-Craft széria ezt a tradíciót követi. A kézzel kovácsolt pengék anyaga C75 szénacél (a szénacélok leírása kicsit lentebb). Masszív, full tang kialakítású pengéről van szó. A szilvafa markolat kényelmes és kellően tapadós érzést ad használat közben. A klasszikus háromszegecses markolatrögzítés tovább növeli a tradícionális életérzést.
Ne feledje, a minőségi konyha a minőségi késekkel kezdődik.

Figyelem: A szénacélok széntartalma (C=carbon) magasabb a rozsdamentes változatoknál. Ennek köszönhetően jóval tartósabb és terhelhetőbbek az éleik, és valamivel könnyebb is karbantartani őket. Sajnos azonban nedves közegben hajlamosak rozsdásodni. Minél magasabb a széntartalom az acélban annál keményebb él húzható rá, ám annál inkább hajlamos a korrózióra. A szénacélokat előszeretettel használják konyhai kések, vadász és outdoor kések, zsebkések és manikűr eszközök készítésekor.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.