Kai japán hámozó kés 9 cm (AB5170)

Egyéb ajánlatok

 

Kai japán hámozó kés 9 cm (AB5170)

21 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Kiegészítő paraméterek:
Penge anyaga: AUS-8A (Aichi)
Markolat anyaga : 18/8 rozsdamentes acél
Keménység: 58 - 59 HRC
Teljes hossz: 20,5 cm
Penge hossza: 9 cm
Penge szélessége: 2,5 cm
Vágó él kialakítása : kétoldalas szimmetrikus
Súly: 58 g

Fedezd fel a konyhai eszköz -ök világának ékköveit: a Kai japán kés -eket! Ezek a kézi kés -ek tökéletes egyensúlyt képviselnek a hagyományos kézművesség és a modern technológiai kiválóság között. A Kai Corporation története 1908-ban kezdődött a japán Seki városában, amely évszázadok óta a precíziós kés -ek és szamurájkardok készítésének központja. A cég alapítása óta eltelt több mint egy évszázadban a Kai folyamatosan fejlesztette tudását, hogy a múlt kovácsolt örökségét a jövő innovációjával ötvözze. Ennek eredménye a mai Kai gyári kés -ek páratlan minősége és a professzionális kés -ekre jellemző teljesítmény. Kiválóság Minden Részletében: A Kai konyhakés -ek a minőség iránti elkötelezettség bizonyítékai.
  • Prémium Acélok: A pengék kizárólag a legmagasabb minőségű acélokból készülnek. Használják a közkedvelt VG-10 és AUS-8 rozsdamentes acélokat, a tartós 440C -t, speciális szénacél ötvözeteket, valamint a lenyűgöző damaszkuszi
  • acél -t, amely nemcsak szemet gyönyörködtető, de kivételesen erős is.
  • Szakértő Edzés: A pengék precíziós hőkezelt eljárásokon mennek keresztül, edzett acél -lá alakítva őket. A pontos keménység (HRC) szint beállítása biztosítja az optimális élmegtartás -t és a penge koptatásálló képességét a hosszú élettartam érdekében.
  • Hihetetlen Élesség: A Kai vágókés -ek élessége legendás. A mesteri élezés típusa -nak köszönhetően a penge él kivételesen finom, ami lehetővé teszi a könnyed szeletelés -t, aprítás -t és darabolás -t, garantálva a precíz vágás -t.
  • Strapabíró Konstrukció: Sok prémium kés full tang kialakítással rendelkezik, ami növeli a kés erejét, stabilitását és a balansz -át. A különböző pengeforma -k (például santoku , nakiri , utility knife , pettyes kés / petty ) és pengevastagság -ok pedig a specifikus konyhai feladatokhoz igazodnak.
Kényelmes és Biztonságos Használat:

A Kai kések tervezésénél kiemelt szempont a használó kényelme.
  • Ergonomikus Markolatok: Akár fa nyél , kompozit nyél vagy csúszásmentes markolat áll a rendelkezésre, a markolatok kialakítása biztosítja a kényelmes és stabil fogást minden vágásnál.
  • Optimális Balansz: A kés tökéletes balansz -a csökkenti a fáradtságot és növeli a kontrollt a kézi kés használata során.
Alkalmazhatóság a Konyhában: Legyen a feladat hús , zöldség , hal , kenyér vagy sajt előkészítése, a Kai konyhakés -ek széles választéka áll rendelkezésedre. Választhatsz a sokoldalú szakácskés és séfkés modellek közül, vagy a specifikusabb hámozókés , filézőkés vagy kenyérvágó kés típusokat. Ezek az konyhai eszköz -ök tökéletesek szeletelés -re, aprítás -ra, darabolás -ra és precíz vágás -ra, megkönnyítve a konyhai munkát. Ápolás és Hosszú Élettartam: A Kai gyári kés -ek a hosszú élettartam jegyében készülnek. Az élmegtartás maximalizálása érdekében javasolt a használat utáni azonnali, kíméletes kézi tisztítás (kerülve a mosogatógép-álló használatot a prémium kés -eknél) és a rendszeres, megfelelő élezés típusa -val történő újraélezhető karbantartás. Egy jól ápolt Kai kés megbízható társad lesz a konyhában évtizedeken át.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.