Kai Wasabi Black Deba szakácskés 15cm (6715D) (KA/103514)

Kai Wasabi Black Deba szakácskés 15cm (6715D) (KA/103514)

28 300 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Kai Wasabi Black Deba szakácskés 15cm (6715D) (KA/103514)

Ország Boltja 2024 Minőségi díj III. helyezett
28 300 Ft
+ 2 816 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
emag.hu
Termékleírás
Megjegyzés: Ez a leírás automatikusan le lett fordítva magyarra. Wasabi Black Deba kés 15 cm-es a KAI-tól - Made in Japan. A Wasabi Black termékcsaládot egyszerű pengék jellemzik, homokfúvott oldalakkal és fekete nyéllel, amely antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező bambuszfaport tartalmaz. Az acél keménysége 58+/- 1 HRC, nagyon nehezen használható a konyhában, de nem okoz problémát az élezésnél. A KAI egy 1908-ban alapított cég, Seki városában, Japánban. A cég székhelye jelenleg Tokióban van, de a termelés Szekiben maradt. Seki városát több száz éve a múltban a kardok, napjainkban, a béke idején a kések és különféle japán vágószerszámok Mekkájaként ismerték. A KAI csak magasan képzett és tapasztalt munkásokat alkalmaz a gyártásban, valamint a legújabb generációs, erősen ötvözött japán acélok széles választékát, amelyeket hagyományos kézi módszerekkel fejeznek be. A japán kések elképesztő használati élményt nyújtanak a legfinomabb edényekhez, amelyek precíz, tiszta és rendezett vágásokon alapulnak. Szigorúan tilos a KAI késeket mosogatógépben mosni. Gesztenyeprofilú fogantyú - a markolat ergonomikus kialakítású polipropilénből és bambusz faporból (antibakteriális tulajdonságokkal). Ennek a fogantyúnak a része felfedi a hagyományos japán gesztenye formát, amely tökéletesen illeszkedik a tenyérbe. A penge a fogantyúban meghosszabbodik, mivel teljesen eltakarja, így tökéletes irányítást és biztonságot nyújt. Deba – ezt a klasszikus japán kést hal és csirke feldolgozására használják. Egyesíti a kis bárd funkcióit a szakácskés funkcióival. Nagyon jól használható a hal fejének levágására és a törzs filézésére, a bőr és az apró csontok levágására és a hús darabolására. A penge az egyik oldalon éles, a kést agilisan és precízen lehet használni, a pengére nagyobb a súly, és az étel nem szokott rátapadni. A kések gyártása manuális, körülbelül 50 munkafolyamatot foglal magában (modelltől és választéktól függően). Ez az 50 folyamat több nagy lépésbe csoportosítható: acélrétegek hajtogatása, az anyag kézi melegkovácsolása, a nyél belső részének hegesztése, a nyél felszerelése, a nyél durva polírozása, a penge finom polírozása, jelölés , nyél kikészítése, végső élezés. Karbantartás és tárolás 1. Az első használat előtt öblítse le a KAI késeket forró vízzel. 2. Közvetlenül minden használat után kézzel tisztítsa meg a pengéket enyhe vízsugár alatt, és törölje szárazra egy puha ruhával; ne használjon agresszív tisztítószereket! 3. Azonnal öblítse le a pengéről az agres

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.