Kai Wasabi Black Nakiri szakácskés 16, 5cm (6716N) (KAI0132)

Kai Wasabi Black Nakiri szakácskés 16, 5cm (6716N) (KAI0132)

30 484 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Kai Wasabi Black Nakiri szakácskés 16, 5cm (6716N) (KAI0132)

eMAG Genius előfizetéssel akár még több előnyre számíthatsz!

Ország Boltja 2024 Minőségi díj III. helyezett
30 484 Ft
+ 2 085 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
emag.hu
Termékleírás
Megjegyzés: Ez a leírás automatikusan le lett fordítva magyarra. Wasabi Black Nakiri kés 16,5 cm a KAI-tól - Japánban készült. A Wasabi Black termékcsaládot egyszerű pengék jellemzik, homokfúvott oldalakkal és fekete nyéllel, amely antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező bambuszfaport tartalmaz. Az acél keménysége 58+/- 1 HRC, nagyon nehezen használható a konyhában, de nem okoz problémát az élezésnél. A KAI egy 1908-ban alapított cég, Seki városában, Japánban. A cég székhelye jelenleg Tokióban van, de a termelés Szekiben maradt. Seki városát több száz éve a múltban a kardok, napjainkban, a béke idején a kések és különféle japán vágószerszámok Mekkájaként ismerték. A KAI csak magasan képzett és tapasztalt munkásokat alkalmaz a gyártásban, valamint a legújabb generációs, erősen ötvözött japán acélok széles választékát, amelyeket hagyományos kézi módszerekkel fejeznek be. A japán kések elképesztő használati élményt nyújtanak a legfinomabb edényekhez, amelyek precíz, tiszta és rendezett vágásokon alapulnak. Szigorúan tilos a KAI késeket mosogatógépben mosni. Gesztenyeprofilú fogantyú - a markolat ergonomikus kialakítású polipropilénből és bambusz faporból (antibakteriális tulajdonságokkal). Ennek a fogantyúnak a része felfedi a hagyományos japán gesztenye formát, amely tökéletesen illeszkedik a tenyérbe. A penge a fogantyúban meghosszabbodik, mivel teljesen eltakarja, így tökéletes irányítást és biztonságot nyújt. Nakiri - a hagyományos japán késmodell zöldségek elkészítéséhez. A jellegzetessége, a hegy hiánya, nem agresszív megjelenést kölcsönöz, nagyon biztonságos a használata. A vágott zöldségdarabok nem tapadnak a pengéhez, így a Nakiri késsel való munkavégzés nagyon kellemes tevékenységgé válik. A kések gyártása manuális, körülbelül 50 munkafolyamatot foglal magában (modelltől és választéktól függően). Ez az 50 folyamat több nagy lépésbe csoportosítható: acélrétegek hajtogatása, az anyag kézi melegkovácsolása, a nyél belső részének hegesztése, a nyél felszerelése, a nyél durva polírozása, a penge finom polírozása, jelölés , nyél kikészítése, végső élezés. Karbantartás és tárolás 1. Az első használat előtt öblítse le a KAI késeket forró vízzel. 2. Közvetlenül minden használat után kézzel tisztítsa meg a pengéket enyhe vízsugár alatt, és törölje szárazra egy puha ruhával; ne használjon agresszív tisztítószereket! 3. Azonnal öblítse le a pengéről az agresszív/maró anyagokat (például citromlevet) közvetlenül az expozíció után. 4. Soha ne mosogassa a KAI ké

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.