Satake Daichi Gyuto (Séf kés, szakácskés) japán damaszk konyhakés 20 cm - Japán minőség a konyhában (805-544)

Satake Daichi Gyuto (Séf kés, szakácskés) japán damaszk konyhakés 20 cm - Japán minőség a konyhában (805-544)

55 890 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Daichi Gyuto (Séf kés, szakácskés) japán damaszk konyhakés 20 cm - Japán minőség a konyhában (805-544)

55 890 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga DAMASZK
Markolat anyaga pakka fa
Keménység 61 HRC +/- 1
Szín szürő #0B0B0B
Penge hossza 20 cm
Teljes hossz 33.5 cm
Termékcsalád Daichi, Unique
Leélezés Szimmetrikus
Felhasználás Hús, Hal, Zöldség, Előkészítő, Általános
Export Kategória Otthon és kert > Konyhai kés

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - 69 rétegű kovácsolt damaszk acél (MVS10Cob mag)
Markolat anyaga - pakka fa
Keménység - 61 HRC +/- 1
Teljes hossz - 33,5 cm
Penge hossza - 20 cm
Penge szélessége - 4,5 cm
Penge vastagsága - kb 2,1 mm
Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus
Súly - kb. 170 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 805-544


Satake Daichi Gyuto Japán Damaszk Séfkés - 20 cm - A Konyha Sokoldalú Szíve A Satake Daichi Gyuto egy kivételes 20 cm-es japán damaszk séfkés, amely a konyha igazi központja. Ez a rendkívül sokoldalú konyhakés tökéletesen alkalmas zöldségek , gyümölcsök , húsok és halak precíz vágására. Hegyes kialakításának köszönhetően megbízhatóan végzi a különböző filézési feladatokat is, legyen szó csirkemell csontozásáról , sertés- és marhahús csontról való leválasztásáról , vagy akár kisebb halak filézéséről (bár speciális filézőkéssel a munka még könnyebb). Az optimális pengehossz könnyű irányíthatóságot és nagyobb vágási felületek kezelését is biztosítja. A penge lenyűgöző damaszk acélból készült, amely nem csak gyönyörű mintázatot kölcsönöz a késnek, hanem kiemelkedő élességet és tartósságot is garantál. A Satake Daichi Gyuto minden hobbi- és profi szakács nélkülözhetetlen eszköze, a konyha igazi lelke. A gyuto (牛刀) kés a Meiji-korban (1868-1912) jelent meg, amikor Japán megnyílt a nyugati kultúra felé. Ekkoriban a marhahús fogyasztása is elterjedt, ami egy speciális, ennek a húsnak a feldolgozására alkalmas kés iránti igényt teremtett. A gyuto a nyugati stílusú séfkés mintájára készült, de a japán kések jellegzetességeivel, mint a vékonyabb penge és az élesebb hegy. A gyuto szó jelentése "marhakés", és eredetileg valóban erre a célra szánták. Azonban hamarosan kiderült, hogy a gyuto egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely más konyhai feladatokhoz is tökéletesen megfelel. Mára a gyuto az egyik legnépszerűbb japán konyhakés világszerte. A Satake Daichi Gyuto damaszk séfkés a tradicionális japán kézművesség és a modern anyaghasználat lenyűgöző ötvözete. Főbb jellemzők:
  • Satake Daichi Gyuto japán damaszk séfkés
  • 20 cm pengehossz
  • Penge anyaga: Damaszk acél a kiemelkedő élességért és tartósságért
  • Sokoldalú felhasználás: zöldség, gyümölcs, hús, hal vágásához
  • Alkalmas filézéshez és csontozáshoz
  • Optimális pengehossz a könnyű irányításért
  • Nélkülözhetetlen eszköz minden szakács számára


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.