Satake Daichi japán damaszk szeletelő kés 20 cm - Japán minőség a konyhában (805-551)

Satake Daichi japán damaszk szeletelő kés 20 cm - Japán minőség a konyhában (805-551)

49 490 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Daichi japán damaszk szeletelő kés 20 cm - Japán minőség a konyhában (805-551)

49 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga DAMASZK
Markolat anyaga pakka fa
Keménység 60 HRC +/- 1
Szín szürő #0B0B0B
Penge hossza 20 cm
Teljes hossz 33.2 cm
Termékcsalád Daichi, Unique
Leélezés Szimmetrikus
Felhasználás Hús, Hal, Általános
Export Kategória Otthon és kert > Konyhai kés

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - 69 rétegű kovácsolt damaszk acél (MVS10Cob mag)
Markolat anyaga - pakka fa
Keménység - 60 HRC +/- 1
Teljes hossz - 33,2 cm
Penge hossz - 20 cm
Penge szélesség - 3 cm
Penge vastagság - kb. 2,1 mm
Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus
Súly - kb. 150 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 805-551


Satake Daichi Japán Damaszk Szeletelő Kés - 20 cm - Tökéletes Sültekhez és Felvágottakhoz A Satake Daichi japán damaszk szeletelő kés egy speciális, kiváló minőségű 20 cm-es konyhakés , amely ideális szárnyasok , különböző sültek és finom sonka elegáns és precíz szeleteléséhez. A hosszúkás, keskenyebb és vékonyabb penge kialakítása lehetővé teszi a pontos és sima vágást a teljes felületen anélkül, hogy a hús szálakra bomlana vagy elakadna, így a tálalás professzionális és esztétikus lesz. A penge gyönyörű damaszk acélból készült, amely nem csak egyedi megjelenést biztosít, hanem kiemelkedő élességet és hosszan tartó tartósságot is garantál. A szeletelő kések , beleértve a sonkakéseket is, valószínűleg a késő középkorban, a 14. század körül jelentek meg, amikor a tartósított húsok, mint a sonka, fontos élelmiszerforrássá váltak Európában. A speciális szeletelés igénye hívta életre ezeket a különleges kialakítású késeket. Bár a pontos eredetük nem tisztázott, különböző elméletek léteznek a kialakulásuk helyszínéről, beleértve Németországot ("Schinkenmesser"), Franciaországot ("couteau à jambon") és Angliát ("ham knife"). A Satake Daichi damaszk szeletelő kés a japán kézművesség és a modern anyaghasználat tökéletes kombinációja, amely a legfinomabb húsok szeletelését is művészetté emeli. Főbb jellemzők:
  • Satake Daichi japán damaszk szeletelő kés
  • 20 cm pengehossz
  • Penge anyaga: Damaszk acél a kiemelkedő élességért és tartósságért
  • Ideális szárnyasok, sültek, sonka szeleteléséhez
  • Hosszú, keskeny és vékony penge a sima vágásért
  • Megakadályozza a hús szálazódását
  • Elegáns damaszk mintázat


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.