Satake Megumi Yanagi / Sashimi japán konyhakés 21 cm - Japán minőség a konyhában (801-645)

Satake Megumi Yanagi / Sashimi japán konyhakés 21 cm - Japán minőség a konyhában (801-645)

11 490 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Megumi Yanagi / Sashimi japán konyhakés 21 cm - Japán minőség a konyhában (801-645)

11 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga U420J2
Markolat anyaga gumifa
Keménység 56 HRC
Szín szürő #F8D628
Penge hossza 21 cm
Teljes hossz 33.9 cm
Termékcsalád Megumi
Leélezés Egyoldalas
Felhasználás Hal, Hús, Általános
Export Kategória Otthon és kert > Konyhai kés

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - U420J2 (Nippon Koshuha) rozsdamentes acél
Markolat anyaga - gumifa
Keménység - 56 HRC
Teljes hossz - 33,9 cm
Penge hossz - 21 cm
Penge szélesség - 3 cm
Penge vastagság - kb. 2 mm
Vágó él kialakítása - egyoldalas
Súly - kb . 67 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 801-645

Satake Megumi Yanagi Sashimi Japán Kés - 21 cm - Tökéletes Hal Szeleteléshez A Satake Megumi Yanagi egy tradicionális japán sashimi kés , melynek hosszú, keskeny és merev pengéje ideális a friss halfilé szinte átlátszó, hajszálvékony szeletekre vágásához. Ezt a 21 cm-es Yanagi kést kifejezetten a mesteri sushi , ínycsiklandó hal carpaccio és más, rendkívül finom alapanyagokat tartalmazó ételek elkészítéséhez tervezték, ahol a precíz szeletelés és a tiszta vágás kulcsfontosságú. Az egyoldalas köszörülés garantálja a tökéletesen sima vágási felületet. A legjobb eredmény érdekében a Yanagi kést egyenletes, húzó mozdulattal, önmagad felé irányítva használd. A Yanagiba (柳刃包丁), más néven sashimi kés , Japánból származik. A kés története a 14. századig nyúlik vissza, amikor a japánok elkezdték a nyers hal fogyasztását. A sashimi , a vékonyra szeletelt nyers hal fogyasztásának kultúrája a 17. században vált igazán népszerűvé, és ehhez a kifinomult technikához egy speciális kést fejlesztettek ki. A Yanagiba név a "fűzfa levél" ( yanagi ) és a "penge" ( ba ) szavak összetételéből ered, találóan utalva a kés hosszú, vékony, fűzfalevélre emlékeztető pengéjére. Az egyoldalas élezés biztosítja a rendkívül tiszta és precíz vágást, megőrizve a hal húsának textúráját. A Yanagiba kést ma is elsősorban a sashimi elkészítéséhez használják. A kés precíz vágása lehetővé teszi a halfilé vékonyra szeletelését anélkül, hogy roncsolná a hús finom szerkezetét. A Satake Megumi Yanagi kés emellett más konyhai feladatokhoz is használható, például egyes zöldségek és gyümölcsök elegáns szeleteléséhez, ahol a hosszú, éles penge előnyt jelent. Főbb jellemzők:
  • Satake Megumi Yanagi japán kés
  • 21 cm pengehossz
  • Speciálisan sashimi (vékony hal szeletek) készítéséhez
  • Ideális sushi és hal carpaccio készítéséhez
  • Hosszú, keskeny és merev penge a precíz vágásért
  • Egyoldalas köszörülés a tiszta vágási felületért


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.