Satake Nashiji Deba japán konyhakés 15, 5 cm - Japán minőség a konyhában (801-430)

Satake Nashiji Deba japán konyhakés 15, 5 cm - Japán minőség a konyhában (801-430)

16 490 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Nashiji Deba japán konyhakés 15, 5 cm - Japán minőség a konyhában (801-430)

16 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga AUS-8A
Markolat anyaga gumifa
Keménység 58-59 HRC
Szín szürő #F8D628
Penge hossza 15.5 cm
Teljes hossz 29.2 cm
Termékcsalád Nashiji
Leélezés Egyoldalas
Felhasználás Hal, Általános, Hús, Zöldség, Előkészítő
Export Kategória Otthon és kert > Konyhai kés

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga - magnóliafa (liliomfa)
Keménység - 58-59 HRC
Teljes hossz - 29,2 cm
Penge hossz - 15,5 cm
Penge szélesség - 4,7 cm
Penge vastagság - kb. 3 mm
Vágó él kialakítása - egyoldalas
Súly - kb. 110 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 801-430


Satake Nashiji Deba Japán Halfiléző Kés - 15,5 cm A Satake Nashiji Deba egy hagyományos japán konyhakés , robusztus, féloldalas pengéjével kiemelkedően alkalmas halak feldolgozására és precíz filézésére , megőrizve a hús textúráját. Japánban gyakran használják baromfihús darabolásához is. Fontos tudni, hogy ez nem egy klasszikus bárd, ezért kerüld az erős ütéseket vele. Csontok vágásához elegendő enyhe nyomást gyakorolni a kés hátuljára, miközben gyors, pontos vágást végzel. Az éles hegy és a rövid penge kiváló irányítást biztosít, ami különösen előnyös szűk helyeken történő munkához. A kés neve a japán " deba " (出刃) szóból ered, ami "kifelé vágni"-t jelent, utalva a speciális felhasználási területére. A deba kések ősi múltra tekintenek vissza, évszázadok óta nélkülözhetetlenek a japán konyhaművészetben. Már a Kamakura-korban (1185-1333) a mesterek tökéletesítették a deba kések pengéjét a hatékonyabb halfeldolgozás érdekében. Hamarosan alapvető eszközzé váltak a japán halpiacokon és a háztartásokban egyaránt. A deba kések pengéje általában 15-21 cm hosszú és erős, vastag acélból készül. A kúpos pengeforma precíz vágást és a csontok könnyű elválasztását teszi lehetővé a hústól. Jellegzetességük az egyoldalas élezés, ami még jobb irányítást biztosít vágás közben. A deba kések nem csupán halakhoz ideálisak, hanem más konyhai feladatokra is kiválóan alkalmasak, mint például baromfihús előkészítése, zöldségek aprítása vagy akár húsdarabolás . Sokoldalúságuk és hatékonyságuk miatt népszerű választás mind a profi szakácsok, mind a házi felhasználók körében. A Satake Nashiji Deba a hagyományos japán minőséget képviseli, megbízható társ a konyhában. Főbb jellemzők:
  • Satake Nashiji Deba japán kés
  • 15,5 cm pengehossz
  • Ideális halak filézéséhez és feldolgozásához
  • Alkalmas baromfihús darabolására is
  • Erős, féloldalas penge
  • Kiváló irányíthatóság
  • Hagyományos japán minőség


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.