Satake Nashiji Yanagi / Sashimi japán konyhakés 21 cm - Japán minőség a konyhában (801-447)

Satake Nashiji Yanagi / Sashimi japán konyhakés 21 cm - Japán minőség a konyhában (801-447)

16 490 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Nashiji Yanagi / Sashimi japán konyhakés 21 cm - Japán minőség a konyhában (801-447)

16 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga AUS-8A
Markolat anyaga gumifa
Keménység 58-59 HRC
Szín szürő #F8D628
Penge hossza 21 cm
Teljes hossz 33.3 cm
Termékcsalád Nashiji
Leélezés Egyoldalas
Felhasználás Hal, Hús, Általános
Export Kategória Otthon és kert > Konyhai kés

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga - magnóliafa (liliomfa)
Keménység - 58-59 HRC
Teljes hossz - 33,3 cm
Penge hossz - 21 cm
Penge szélesség - 3 cm
Penge vastagság - kb. 2 mm
Vágó él kialakítása - egyoldalas
Súly - kb 70 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 801-447


Satake Nashiji Yanagi Sashimi Japán Kés - 21 cm - Hal szeleteléshez A Satake Nashiji Yanagi egy tradicionális japán konyhakés , jellegzetesen hosszú, keskeny és merev pengéjével tökéletes a friss halfilé hajszálvékony szeletekre vágásához. Ez a 21 cm-es Yanagi kés , más néven sashimi kés , nem csupán a mesteri sashimi készítéséhez ideális, hanem kiválóan alkalmas sushi , hal carpaccio és más olyan kifinomult ételek elkészítéséhez is, ahol a precíz szeletelés és a tiszta vágás elengedhetetlen. A Yanagiba (柳刃包丁) kés, vagy más néven sashimi kés , Japánból származik. A kés története a 14. századig nyúlik vissza, amikor a japánok elkezdték a nyers hal fogyasztását. A sashimi , a vékonyra szeletelt nyers hal fogyasztásának módja, a 17. században vált igazán népszerűvé, és ehhez a technikához egy speciális kést fejlesztettek ki. A Yanagiba név a "fűzfa levél" ( yanagi ) és a "penge" ( ba ) szavakból áll. Ez a név találóan utal a kés hosszú, vékony pengéjére, amely egy fűzfalevélre emlékeztet. A penge egyoldalas élezése biztosítja a rendkívül tiszta és precíz vágást. A Yanagiba kést napjainkban is elsősorban a sashimi elkészítéséhez használják. A kés rendkívül precíz vágása lehetővé teszi a halfilé vékonyra szeletelését anélkül, hogy sértené a hús finom szerkezetét. A Satake Nashiji Yanagi kés emellett más konyhai feladatokhoz is használható, például egyes zöldségek és gyümölcsök elegáns szeleteléséhez. Főbb jellemzők:
  • Satake Nashiji Yanagi japán kés
  • 21 cm pengehossz
  • Speciálisan halfilé vékony szeleteléséhez (sashimi)
  • Ideális sushi és hal carpaccio készítéséhez
  • Hosszú, keskeny és merev penge
  • Egyoldalas élezés a tiszta vágásért


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.