Satake Noushu Masamune Deba japán konyhakés 16 cm - Japán minőség a konyhában (808-040)

Satake Noushu Masamune Deba japán konyhakés 16 cm - Japán minőség a konyhában (808-040)

17 490 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Noushu Masamune Deba japán konyhakés 16 cm - Japán minőség a konyhában (808-040)

17 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga AUS-8A
Markolat anyaga diófa
Keménység 58-59 HRC
Szín szürő #613B11
Penge hossza 16 cm
Teljes hossz 29 cm
Termékcsalád Noushu
Leélezés Egyoldalas
Felhasználás Hal, Hús
Penge szélessége 5 cm
Penge vastagsága 2.5 mm
Súly 130 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga - diófa
Keménység - 58-59 HRC
Teljes hossz - 29 cm
Penge hossz - 16 cm
Penge szélesség - 5 cm
Penge vastagság - kb. 2,5 mm
Vágó él kialakítása - egyoldalas
Tömeg - kb 130 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 808-040

Satake Noushu Masamune Deba Japán Konyhakés 16 cm – Japán minőség a konyhában A Satake Noushu Masamune Deba konyhakés egy tradicionális japán kés , melynek robosztus, féloldalas kialakítású pengéje ideális a halak feldolgozására és precíz filézésére , miközben megőrzi a hús szerkezetét. Japánban gyakran használják baromfihús darabolásához is. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez nem egy klasszikus bárd, ezért kerüld az erőteljes ütéseket vele. Csontok vágásához elegendő enyhe nyomást gyakorolni a kés hátuljára , miközben gyors, pontos vágást végzel. Az éles hegy és a rövid, 16 cm-es penge kiváló irányítást biztosít, ami különösen előnyös szűk helyeken történő munkához. A kés lelke az AUS-8A rozsdamentes acélból készült penge. Ez a japán minőségű acél kiváló éltartósságot és korrózióállóságot biztosít, miközben könnyen élezhető és karbantartható . Az AUS-8A acél vastagsága és ereje révén a Deba kés robusztus feladatokra is alkalmas, megőrizve a precizitást. A penge kiegészítéseként a markolat prémium diófából készült. A diófa markolat nemcsak gyönyörű erezetével és elegáns megjelenésével emeli a kés értékét, hanem kiváló fogást is biztosít, kényelmes a kézben és rendkívül tartós. A deba (出刃) kés neve a japán "kifelé vágni" kifejezésből ered, utalva a speciális felhasználási területére. A deba kések ősi gyökerekkel rendelkeznek , évszázadok óta alapvető eszközei a japán konyhaművészetnek. A pengéjük jellemzően vastag és erős acélból készül, kúpos alakítása pedig precíz vágást és a csontok könnyű elválasztását teszi lehetővé a hústól. A deba kések jellegzetessége az egyoldalas élezés , amely kiemelkedő irányítást biztosít a vágás során. A Satake Noushu Masamune Deba kés a hagyományos japán késkészítés mesterműve , a robosztusság és a precizitás tökéletes ötvözete, ideális választás mind a profi , mind az otthoni szakácsok számára. Főbb jellemzők:
  • Satake Noushu Masamune Deba japán konyhakés
  • 16 cm-es pengehossz
  • Penge anyaga: AUS-8A rozsdamentes acél
  • Markolat anyaga: diófa
  • Ideális halak filézéséhez és feldolgozásához
  • Alkalmas baromfihús darabolására is
  • Erős, vastag, féloldalas penge
  • Kiváló irányíthatóság a precíz munkához
  • Hagyományos japán minőség


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.