Satake Noushu Masamune Deba japán konyhakés 16 cm

Satake Noushu Masamune Deba japán konyhakés 16 cm

17 480 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Satake Noushu Masamune Deba japán konyhakés 16 cm

Ország Boltja 2024 Minőségi díj III. helyezett
17 480 Ft
+ 1 180 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
chefs.hu
Termékleírás
Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga - diófa
Keménység - 58-59 HRC
Teljes hossz - 29 cm
Penge hossz - 16 cm
Penge szélesség - 5 cm
Penge vastagság - kb. 2,5 mm
Vágó él kialakítása - egyoldalas
Tömeg - kb 130 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 808-040

Satake Noushu Masamune Deba – Robusztus japán mestermunka, ha számít a pontosság A Satake Noushu Masamune Deba kés igazi különlegesség a konyhában: a japán hal- és baromfifeldolgozás hagyományos eszköze , amely egyszerre testesíti meg a precizitást és az erőt. A 16 cm-es, masszív, féloldalas pengéjű kés tökéletes választás, ha filéznél, csontoznál vagy pontos, mégis határozott vágásokat szeretnél végrehajtani – mindezt a hús szerkezetének sérülése nélkül. Több mint egy kés – tapasztalat, amely kézbe simul A Deba pengéje nem egy klasszikus bárd, mégis robusztus felépítése révén könnyedén boldogul a nehezebb alapanyagokkal is. Halak fejének leválasztása, bőr eltávolítása vagy kisebb csontok elválasztása? Nem probléma. A penge hátsó része nyomással is dolgoztatható , így nincs szükség durva ütésre – csak tudatos mozdulatokra és precíz vágástechnikára. Az éles hegy és a kompakt hosszúságú penge tökéletesen irányítható, ideálissá téve a szűk, nehezen hozzáférhető részekhez is. Japán AUS-8A acél és diófa – minőség minden részletében A kés lelke egy AUS-8A rozsdamentes acél penge , amely kiváló élmegtartással, korrózióállósággal és könnyű karbantarthatósággal rendelkezik. Ez az acél különösen jól teljesít ott, ahol a penge nemcsak borotvaéles, de strapabíró is kell legyen. A markolat ehhez hűen prémium diófából készült – elegáns erezete, természetes tapintása és ergonomikus formája révén hosszú távon is kényelmes fogást biztosít. Hagyomány, ami működik – már évszázadok óta A „ deba (出刃) elnevezés a japán „kifelé vágni kifejezésből származik – és valóban, ez a kés a hús és csont szétválasztásának mestere . Már a régi Japán konyhákban is alapdarabnak számított, ahol a hal feldolgozása és a precíz munka napi rutin volt. Az egyoldalas élezés különösen fontos szerepet játszik ebben: lehetővé teszi a penge finom irányítását, így a mozdulatok pontosabbak, biztonságosabbak. Főbb jellemzők:
  • Típus: Satake Noushu Masamune Deba japán konyhakés
  • Penge: 16 cm hosszú AUS-8A rozsdamentes acél
  • Markolat: Prémium diófa – elegáns, kényelmes, tartós
  • Funkció: Halak feldolgozása, filézés, baromfi darabolás
  • Kialakítás: Vastag, féloldalas penge a nagyobb kontrollért
  • Kezelhetőség: Kiváló irányíthatóság és precizitás
  • Stílus: Hagyományos japán forma modern köntösben
Ez a kés nemcsak egy szerszám, hanem egy örökség , amit most a saját konyhádban is megtapasztalhatsz – határozott mozdulatokkal, kompromisszumok nélkül.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.