Satake Noushu Masamune Gyuto szakácskés 20 cm pakkafa markolattal

Satake Noushu Masamune Gyuto szakácskés 20 cm pakkafa markolattal

28 480 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Satake Noushu Masamune Gyuto szakácskés 20 cm pakkafa markolattal

Ország Boltja 2024 Minőségi díj III. helyezett
28 480 Ft
+ 1 180 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
chefs.hu
Termékleírás
Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga - pakkafa
Keménység - 58-59 HRC
Teljes hossz - 33,5 cm
Penge hossz - 20 cm
Penge szélesség - 4,5 cm
Penge vastagság - kb. 2 mm
Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus
Tömeg - 183 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 808-316

Satake Noushu Masamune Gyuto szakácskés – 20 cm-es penge, pakkafa markolattal
Japán precizitás, ami új szintre emeli a főzést A Satake Noushu Masamune Gyuto egy sokoldalú, professzionális séfkés, amely a japán kézműves hagyományok és a modern konyhai elvárások tökéletes ötvözete. A 20 cm-es penge ideális választás mindennapi feladatokra: zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak pontos és tiszta vágásához. Hegyes kialakítása révén a kés nemcsak szeletelésre, hanem precíz filézésre és csontozásra is kiválóan alkalmas – legyen szó csirkemellről, kisebb halak filézéséről vagy akár marhahús leválasztásáról a csontról. A penge AUS-8A rozsdamentes acélból készült, amely hosszan tartó éltartást, korrózióállóságot és könnyű élezhetőséget biztosít. Ez az acél kiváló választás azok számára, akik rendszeresen és intenzíven használják a kést, de nem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség és a karbantarthatóság terén. A pengehez tökéletesen illeszkedő pakkafa markolat nemcsak esztétikus, hanem ergonomikus is: csúszásmentes, kényelmes fogást biztosít, és segít fenntartani a kés kiegyensúlyozott súlyelosztását a hosszabb munkafolyamatok során is. A gyuto (牛刀) története a Meiji-korig (1868–1912) nyúlik vissza, amikor Japánban a nyugati konyha hatására megnőtt a marhahús-fogyasztás. Ekkor jelent meg az igény egy olyan kés iránt, amely jól boldogul a vöröshússal is. A gyuto a klasszikus nyugati séfkés mintájára készült, de a japán késekre jellemzően finomabb, vékonyabb pengével és élesebb heggyel. Bár a neve eredetileg "marhakést" jelentett, mára univerzális konyhai eszközzé vált, amely minden szakács egyik legfőbb eszköze lehet. A Satake Noushu Masamune Gyuto a tradíció és a funkcionalitás tökéletes kombinációja – elengedhetetlen darab minden igényes otthoni vagy profi konyhában.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.