Satake Noushu Masamune Saku Sashimi szakácskés 20 cm

Satake Noushu Masamune Saku Sashimi szakácskés 20 cm

15 380 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Satake Noushu Masamune Saku Sashimi szakácskés 20 cm

Ország Boltja 2024 Minőségi díj III. helyezett
15 380 Ft
+ 1 180 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
chefs.hu
Termékleírás
Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga - diófa
Keménység - 58-59 HRC
Teljes hossz - 33 cm
Penge hossz - 20 cm
Penge szélesség - 2,8 cm
Penge vastagság - kb. 1,5 mm
Vágó él kialakítása - egyoldalas
Tömeg - 82 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 808-057

Satake Noushu Masamune Saku Sashimi – A japán precizitás művészi megtestesülése A Satake Noushu Masamune Saku Sashimi kés nem egyszerűen egy konyhai eszköz – ez egy műszer azok kezében, akik tökéletes vágást és kifogástalan esztétikát várnak el a munkájuk során. Ez a 20 cm hosszú, rendkívül precíz penge a japán konyhaművészet ikonikus darabja, amelyet kifejezetten a nyers hal tökéletes szeletelésére fejlesztettek ki – hajszálvékony, elegáns szeletek, egyetlen húzással. Ha a vágás egyenlő a tisztelettel A sashimi vágás nem puszta előkészítés – rituálé . A penge hossza és egyenes formája lehetővé teszi, hogy a halhúst ne roncsoljuk, hanem sima, szinte tükröződő felületet hozzunk létre. Az egyoldalas élezés pontos kontrollt ad minden mozdulathoz, a merev, keskeny penge pedig precízen vezeti a kezet – legyen szó sashimiról, sushiról vagy akár hal carpaccióról. Japán AUS-8A acél – éltartó, kifinomult, megbízható A penge AUS-8A rozsdamentes acélból készül, melyet Japánban már évtizedek óta elismernek kiváló éltartása, korrózióállósága és könnyű élezhetősége miatt. A hosszú, finoman csiszolt penge így nemcsak látványos, de tartósan borotvaéles is – mindig készen áll a következő hibátlan vágásra. Elegancia kézben – diófa markolat, japán minőség A kés nemcsak a pengéjével, hanem gyönyörű diófa markolatával is kiemelkedik. A természetes fa meleg tónusa és selymes tapintása tökéletesen illeszkedik a japán esztétikába – miközben kiváló ergonomiát kínál. Könnyű, mégis stabil fogást biztosít, így hosszabb munkafolyamatok során is kényelmes marad. Egy örökség, ami ma is él – a sashimi kés története A sashimi művészete a 14. századi Japánból ered, amikor a nyers hal elfogyasztása kulturális szertartássá vált. A 17. századtól kezdve a vágás technikája már külön eszközt igényelt: így született meg a sashimi kés. A Satake Noushu Masamune Saku változata méltó utódja ennek a hagyománynak – modern anyagokkal, tradicionális kialakítással, kompromisszumok nélkül. Főbb jellemzők:
  • Modell: Satake Noushu Masamune Saku Sashimi
  • Pengehossz: 20 cm
  • Penge anyaga: Japán AUS-8A rozsdamentes acél
  • Markolat: Kiváló minőségű diófa – elegáns, tartós, kényelmes
  • Kialakítás: Egyoldalas élezés, hosszú és merev penge a precíz, húzásos vágáshoz
  • Ajánlott felhasználás: Sashimi, sushi, hal carpaccio és mindenhol, ahol a szeletelés egyet jelent a művészettel
  • Stílus: Letisztult japán design, modern teljesítmény
Ha a célod a tökéletes vágás és a látványos tálalás , ez a kés a japán gasztronómia szellemiségét viszi el a konyhádba. Tiszta, precíz, elegáns – pontosan úgy, ahogy a sashimi megérdemli.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.