Satake Noushu Masamune Saku Shirogami 21 cm Gyuto séfkés mahagóni markolattal - Japán minőség a konyhában (803-373)

Satake Noushu Masamune Saku Shirogami 21 cm Gyuto séfkés mahagóni markolattal - Japán minőség a konyhában (803-373)

39 490 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Noushu Masamune Saku Shirogami 21 cm Gyuto séfkés mahagóni markolattal - Japán minőség a konyhában (803-373)

39 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga AUS-8A
Markolat anyaga mahagóni
Keménység 58-59 HRC
Szín szürő #613B11
Penge hossza 21 cm
Teljes hossz 33.5 cm
Termékcsalád Noushu
Leélezés Szimmetrikus
Felhasználás Általános, Hús, Hal, Zöldség
Penge szélessége 4.5 cm
Penge vastagsága 1.5 mm
Súly 167 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga - mahagóni
Keménység - 58-59 HRC
Teljes hossz - 33,5 cm
Penge hossz - 21 cm
Penge szélesség - 4,5 cm
Penge vastagság - kb. 1,5 mm
Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus
Tömeg - 167 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 803-373

Noushu Masamune Saku Shirogami 21 cm Gyuto séfkés mahagóni markolattal AUS-8A acélból – Japán minőség a konyhában A Noushu Masamune Saku Shirogami Gyuto egy kiemelkedő, 21 cm-es japán séfkés , ami garantáltan a konyhád központi darabja lesz. Ez a rendkívül sokoldalú konyhakés tökéletesen alkalmas zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak precíz vágására . Hegyes kialakításának köszönhetően megbízhatóan elvégezhetsz vele különböző filézési feladatokat is, legyen szó csirkemell csontozásáról, sertés- és marhahús csontról való leválasztásáról, vagy akár kisebb halak filézéséről (bár speciális filézőkéssel a munka még könnyebb). Az optimális pengehossz (21 cm) könnyű irányíthatóságot és nagyobb vágási felületek kezelését is biztosítja. A penge kiváló minőségű AUS-8A acélból készült, ami garantálja a kiemelkedő élességet és tartósságot . A kést egy elegáns mahagóni markolat teszi teljessé, ami nemcsak a kés esztétikai értékét növeli, hanem kényelmes és biztos fogást is biztosít használat közben. A Noushu Masamune Saku Shirogami Gyuto minden hobbi- és profi szakács nélkülözhetetlen eszköze , a konyha igazi lelke. A Gyuto kés története A gyuto (牛刀) kés a Meiji-korban (1868-1912) jelent meg, amikor Japán megnyílt a nyugati kultúra felé. Ekkoriban a marhahús fogyasztása is elterjedt, ami egy speciális, ennek a húsnak a feldolgozására alkalmas kés iránti igényt teremtett. A gyuto a nyugati stílusú séfkés mintájára készült, de a japán kések jellegzetességeivel , mint a vékonyabb penge és az élesebb hegy . A gyuto szó jelentése „marhakés , és eredetileg valóban erre a célra szánták. Azonban hamarosan kiderült, hogy a gyuto egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely más konyhai feladatokhoz is tökéletesen megfelel. Mára a gyuto az egyik legnépszerűbb japán konyhakés világszerte . A Noushu Masamune Saku Shirogami Gyuto séfkés a tradicionális japán kézművesség és a modern anyaghasználat lenyűgöző ötvözete. Főbb jellemzők:
  • Noushu Masamune Saku Shirogami Gyuto japán séfkés
  • 21 cm pengehossz
  • Penge anyaga: AUS-8A acél a kiemelkedő élességért és tartósságért
  • Markolat: Mahagóni fa a kényelmes fogásért
  • Sokoldalú felhasználás: zöldség, gyümölcs, hús, hal vágásához
  • Alkalmas filézéshez és csontozáshoz
  • Optimális pengehossz a könnyű irányításért
  • Nélkülözhetetlen eszköz minden szakács számára


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.