Satake Noushu Masamune Santoku konyhakés 18 cm

Satake Noushu Masamune Santoku konyhakés 18 cm

27 480 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Satake Noushu Masamune Santoku konyhakés 18 cm

Ország Boltja 2024 Minőségi díj III. helyezett
27 480 Ft
+ 1 180 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
chefs.hu
Termékleírás
Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga - pakkafa
Keménység - 58-59 HRC
Teljes hossz - 31,5 cm
Penge hossz - 18 cm
Penge szélesség - 4,4 cm
Penge vastagság - kb. 2 mm
Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus
Tömeg - kb 184 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 808-323

Satake Noushu Masamune Santoku Konyhakés 18 cm – Japán precizitás a mindennapi főzéshez A Satake Noushu Masamune Santoku egy valódi konyhai mindenes, amelyet a japán minőség, a funkcionalitás és az esztétikum tökéletes harmóniája jellemez. A 18 cm-es Santoku kés neve is árulkodó: „három erény – szeletelés, kockázás és aprítás. Ezzel a késsel könnyedén és precízen vághatsz zöldséget, húst vagy akár halat is, legyen szó mindennapi főzésről vagy komolyabb konyhai kihívásokról. A penge formája jellegzetes: enyhén visszagörbülő élének és széles testének köszönhetően ideális a ringató mozdulatokkal végzett vágástechnikákhoz. A széles penge emellett segít az aprított alapanyagok egyszerű összeszedésében és edénybe juttatásában. A magasított markolat gondoskodik arról, hogy az ujjaid ne érjenek le a vágódeszkára, így nemcsak kényelmes, de biztonságos használatot is biztosít, különösen hosszabb munkafolyamatok során. A penge alapanyaga a kiváló minőségű japán AUS-8A rozsdamentes acél , amely kivételes éltartással és korrózióállósággal rendelkezik. Nemcsak tartós, hanem könnyen élezhető és karbantartható is, így ideális választás a mindennapi, intenzív használatra. A markolat pakkafából készült – ez a faalapú, gyantával kezelt anyag nemcsak modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a késnek, de tartós, jól tapadó, ergonomikus fogást is biztosít. A Santoku kés eredete a japán Showa-korszakba (1926–1989) vezethető vissza, amikor a nyugati konyha térnyerése miatt szükségessé vált egy sokoldalúbb eszköz a háztartásokban. A „santoku név a kés három fő felhasználási területére utal: szeletelés , kockázás , és aprítás – a Satake Noushu Masamune Santoku pedig tökéletesen megfelel ezeknek az igényeknek. Legyen szó zöldség előkészítésről, hús szeleteléséről vagy friss fűszernövények finom aprításáról, ez a kés mindig megbízható társ lesz a konyhában. Főbb jellemzők:
  • Satake Noushu Masamune Santoku japán konyhakés
  • 18 cm-es penge, visszahajló éllel és széles pengével
  • AUS-8A rozsdamentes acél – kiváló éltartás és korrózióállóság
  • Pakkafa markolat – csúszásmentes, kényelmes, elegáns
  • Precíz szeletelés, gyors aprítás, pontos kockázás
  • Ideális otthoni és professzionális konyhai használatra


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.