Satake Noushu Masamune Santoku szakácskés diófa markolattal 16, 5 cm AUS-8A pengével - Japán minőség a konyhában (808-026)

Satake Noushu Masamune Santoku szakácskés diófa markolattal 16, 5 cm AUS-8A pengével - Japán minőség a konyhában (808-026)

15 390 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Noushu Masamune Santoku szakácskés diófa markolattal 16, 5 cm AUS-8A pengével - Japán minőség a konyhában (808-026)

15 390 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga AUS-8A
Markolat anyaga diófa
Keménység 58-59 HRC
Szín szürő #613B11
Penge hossza 16.5 cm
Teljes hossz 29.5 cm
Termékcsalád Noushu
Leélezés Szimmetrikus
Felhasználás Általános, Hús, Hal, Zöldség
Penge szélessége 4.3 cm
Penge vastagsága 1 mm
Súly 88 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga - diófa
Keménység - 58-59 HRC
Teljes hossz - 29,5 cm
Penge hossz - 16,5 cm
Penge szélesség - 4,3 cm
Penge vastagság - kb. 1 mm
Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus
Tömeg - 88 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 808-026

Satake Noushu Masamune Santoku Szakácskés 16,5 cm diófa markolattal – Japán minőség a konyhában A Satake Noushu Masamune Santoku japán szakácskés egy igazi mindenes a konyhában , mely tökéletes választás zöldségek aprításához, hús és akár hal szeleteléséhez is. Ez a 16,5 cm-es Santoku kés a "három erényű kés" (szeletelés, kockázás, aprítás) nevéhez hűen, rendkívüli sokoldalúságot kínál minden profi és otthoni konyha számára. A jellegzetes visszagörbülő él és a széles penge kombinációja megkönnyíti a ringató mozdulatokkal történő aprítást , miközben praktikus segítséget nyújt a felvágott hozzávalók kényelmes összeszedéséhez és áthelyezéséhez . A kényelmes, magasított markolat biztosítja, hogy az ujjaid soha ne érjenek hozzá a vágódeszkához vagy az ételhez, így maximális biztonsággal és magabiztossággal használhatod főzés közben. A kés szíve az AUS-8A rozsdamentes acél penge , mely kiemelkedő éltartósságot és korrózióállóságot biztosít, miközben könnyen élezhető és karbantartható . Ez a japán minőségű acél garantálja a hosszú távú megbízhatóságot a mindennapi, intenzív konyhai használat során. A penge kiegészítéseként a markolat prémium diófából készült. A diófa markolat nemcsak gyönyörű erezetével és elegáns megjelenésével emeli a kés értékét, hanem kiváló, kényelmes fogást is biztosít, kellemes tapintású és rendkívül tartós. A santoku (三徳) kés eredete Japánba nyúlik vissza, a Showa korszak (1926-1989) idejére, amikor a nyugati konyha és a vöröshús-fogyasztás térhódítása miatt szükségessé vált egy sokoldalúbb kés. A "santoku" név a kés három fő felhasználási területére utal:
  • Szeletelés: Kiválóan alkalmas húsok, halak és zöldségek vékonyra és egyenletesre szeleteléséhez.
  • Kockázás: A santoku penge egyenes vonalú éle rendkívül precíz kockázást tesz lehetővé.
  • Aprítás: A penge speciális formája és optimális súlya jelentősen megkönnyíti a zöldségek és fűszernövények gyors és hatékony aprítását.
A Satake Noushu Masamune Santoku a japán precizitást és minőséget képviseli, egy megbízható társ a mindennapi főzéshez, legyen szó profi vagy otthoni konyháról . Főbb jellemzők:
  • Satake Noushu Masamune Santoku japán szakácskés
  • 16,5 cm-es pengehossz
  • Pengeanyag: AUS-8A rozsdamentes acél
  • Markolat: diófa
  • Sokoldalú felhasználás: zöldség, hús, hal szeleteléséhez, aprításához, kockázásához
  • Széles penge a felvágott anyagok mozgatásához
  • Kényelmes, magasított markolat a biztonságos használatért
  • Japán minőség otthoni és professzionális felhasználásra


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.