Satake Noushu Masamune Santoku szakácskés diófa markolattal 16, 5 cm AUS-8A pengével

Satake Noushu Masamune Santoku szakácskés diófa markolattal 16, 5 cm AUS-8A pengével

15 380 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Satake Noushu Masamune Santoku szakácskés diófa markolattal 16, 5 cm AUS-8A pengével

Ország Boltja 2024 Minőségi díj III. helyezett
15 380 Ft
+ 1 180 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
chefs.hu
Termékleírás
Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga - diófa
Keménység - 58-59 HRC
Teljes hossz - 29,5 cm
Penge hossz - 16,5 cm
Penge szélesség - 4,3 cm
Penge vastagság - kb. 1 mm
Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus
Tömeg - 88 g

Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 808-026

Satake Noushu Masamune Santoku Szakácskés – 16,5 cm-es penge diófa markolattal
A japán „három erényű kés, amely minden konyhai kihívásra készen áll A Satake Noushu Masamune Santoku japán szakácskés egy sokoldalú, kifinomult eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy tökéletesen helytálljon a konyhai munkák legkülönfélébb feladataiban. A 16,5 cm-es penge ideális választás zöldségek aprítására, hús és hal szeletelésére, sőt, a precíz kockázásra is. A „santoku elnevezés – mely a „három erény (szeletelés, aprítás, kockázás) jelentését hordozza – hűen tükrözi a kés rendkívüli sokoldalúságát, legyen szó otthoni vagy professzionális felhasználásról. A penge széles és enyhén visszahajló kialakítása lehetővé teszi a ringató mozdulatokkal történő aprítást, miközben segít a feldarabolt hozzávalók könnyed összegyűjtésében és áthelyezésében. A magasított markolat biztosítja, hogy az ujjak ne érjenek a vágódeszkához vagy az ételhez, így használata biztonságos és komfortos még hosszabb előkészítési munkák során is. A kés szíve az AUS-8A rozsdamentes acél penge, amely kiemelkedő éltartósságot és korrózióállóságot kínál, miközben könnyen élezhető és karbantartható – tökéletes választás mindennapi, intenzív használatra. A prémium minőségű diófa markolat esztétikus megjelenésével és természetes tapintásával nemcsak elegáns kiegészítője a késnek, hanem stabil és kényelmes fogást is biztosít, segítve a magabiztos munkavégzést. A santoku kés története a Showa korszakra (1926–1989) nyúlik vissza, amikor Japánban a nyugati ételek és húsfogyasztás elterjedésével egy sokoldalúbb kés iránt nőtt meg az igény. A Satake Noushu Masamune Santoku ezt a tradíciót viszi tovább modern formában – megbízható, elegáns és hatékony társ a főzés minden pillanatában.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.