Satake Satoru Deba japán konyhakés 16 cm - Japán minőség a konyhában (803-694)

Satake Satoru Deba japán konyhakés 16 cm - Japán minőség a konyhában (803-694)

18 490 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Satoru Deba japán konyhakés 16 cm - Japán minőség a konyhában (803-694)

18 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga AUS-8A
Markolat anyaga műanyag laminátum
Keménység 58-59 HRC
Szín szürő #0B0B0B
Penge hossza 16 cm
Teljes hossz 29.8 cm
Termékcsalád Satoru
Leélezés Egyoldalas
Felhasználás Hal, Hús, Zöldség, Általános
Export Kategória Otthon és kert > Konyhai kés

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga - Kemény műanyag laminátum
Keménység - 58-59 HRC
Teljes hossz - 29,8 cm
Penge hossz - 16,4 cm
Penge szélesség - 5,1 cm
Penge vastagság - kb. 2,9 mm
Vágó él kialakítása - egyoldalas
Súly - kb. 215 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 803-694


Satake Satoru Deba Japán Halfiléző Kés - 16 cm - Precíz Hal- és Baromfifeldolgozó A Satake Satoru Deba konyhakés egy tradicionális japán kés , robusztus, féloldalas kialakítású pengéjével ideális a halak feldolgozására és precíz filézésére , miközben megőrzi a hús szerkezetét. Japánban gyakran használják baromfihús darabolásához is. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez nem egy klasszikus bárd, ezért kerüld az erőteljes ütéseket vele. Csontok vágásához elegendő enyhe nyomást gyakorolni a kés hátuljára, miközben gyors, pontos vágást végzel. Az éles hegy és a rövid, 16 cm-es penge kiváló irányítást biztosít, ami különösen előnyös szűk helyeken történő munkához. A kés neve a japán " deba " (出刃) szóból ered, melynek jelentése "kifelé vágni", utalva a speciális felhasználási területére. A deba kések ősi gyökerekkel rendelkeznek, évszázadok óta alapvető eszközei a japán konyhaművészetnek. A Kamakura-korban (1185-1333) a mesterek folyamatosan tökéletesítették a deba kések pengéjét a még hatékonyabb halfeldolgozás érdekében. Hamarosan nélkülözhetetlen eszközzé váltak a japán halpiacokon és a háztartásokban egyaránt. A deba kések pengéje jellemzően vastag és erős acélból készül. A penge kúpos alakítása precíz vágást és a csontok könnyű elválasztását teszi lehetővé a hústól. A deba kések jellegzetessége az egyoldalas élezés , amely kiemelkedő irányítást biztosít a vágás során. A deba kések sokoldalúságát mutatja, hogy nem csupán halak feldolgozására alkalmasak, hanem más konyhai feladatokra is ideálisak, mint például baromfihús darabolása, egyes zöldségek aprítása , vagy akár húsdarabolás . A Satake Satoru Deba kés a hagyományos japán kovácsolás mesterműve, a robusztusság és a precizitás tökéletes ötvözete, ideális választás mind a profi szakácsok, mind a háziasszonyok számára. Főbb jellemzők:
  • Satake Satoru Deba japán kés
  • 16 cm pengehossz
  • Ideális halak filézéséhez és feldolgozásához
  • Alkalmas baromfihús darabolására is
  • Erős, vastag, féloldalas penge
  • Kiváló irányíthatóság a precíz munkához
  • Hagyományos japán minőség


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.