Satake Satoru japán szeletelő kés 21 cm - Japán minőség a konyhában (802-772)

Satake Satoru japán szeletelő kés 21 cm - Japán minőség a konyhában (802-772)

17 490 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Satoru japán szeletelő kés 21 cm - Japán minőség a konyhában (802-772)

17 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga AUS-8A
Markolat anyaga műanyag laminátum
Keménység 58-59 HRC
Szín szürő #0B0B0B
Penge hossza 21 cm
Teljes hossz 34.3 cm
Termékcsalád Satoru
Leélezés Szimmetrikus
Felhasználás Hús, Hal, Általános
Export Kategória Otthon és kert > Konyhai kés

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyaga - Kemény műanyag laminátum
Keménység - 58-59 HRC
Teljes hossz - 34,3 cm
Penge hossz - 21 cm
Penge szélesség - 3,1 cm
Penge vastagság - kb. 2,4 mm
Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus
Súly - kb 151 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 802-772




Satake Satoru Japán Szeletelő Kés - 21 cm - Precíz Szeleteléshez A Satake Satoru japán szeletelő kés egy speciálisan kialakított 21 cm-es konyhakés , amely ideális szárnyasok , különböző sültek és ízletes sonka tökéletesen sima szeleteléséhez. A hosszúkás, keskenyebb és vékonyabb penge lehetővé teszi a pontos, egyenletes vágást a teljes felületen. A hagyományos, vastagabb kések gyakran elakadnak a húsban és szálakra bontják azt, ami megnehezíti a tálalást és nem nyújt esztétikus végeredményt. A Satake Satoru szeletelő kés garantálja a professzionális minőségű szeleteket otthon is. A szeletelő kések , beleértve a sonkakéseket is, valószínűleg a késő középkorban, a 14. század környékén alakultak ki. A sonka , mint tartósított hús, jelentős élelmiszerforrás volt a korabeli Európában, és a megfelelő tálalásához speciális késekre volt szükség. A legkorábbi sonkakések feltehetően egyszerű, kézzel kovácsolt eszközök voltak, széles pengével és hegyes véggel. A sonkakések eredetét illetően több elmélet is létezik. Egyesek szerint a sonkakések Németországból származnak, ahol a " Schinkenmesser " kifejezést már a 14. században használták. Mások a francia " couteau à jambon " kifejezésre hivatkoznak, amely a 16. századból származik. Emellett létezik az az elképzelés is, hogy a sonkakések Angliában fejlődtek ki, ahol a " ham knife " kifejezést a 17. században jegyezték fel először. A Satake Satoru szeletelő kés a modern japán kovácsolás mesterműve, amely ötvözi a hagyományokat a legújabb technológiákkal a tökéletes szeletelési élményért. Főbb jellemzők:
  • Satake Satoru japán szeletelő kés
  • 21 cm pengehossz
  • Ideális szárnyasok, sültek, sonka szeleteléséhez
  • Hosszú, keskeny és vékony penge a sima vágásért
  • Megakadályozza a hús szálazódását
  • Professzionális minőségű szeletek otthon


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.