Satake Sword Smith Deba kés - Japán minőség a konyhában (803-243)

Satake Sword Smith Deba kés - Japán minőség a konyhában (803-243)

16 490 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Sword Smith Deba kés - Japán minőség a konyhában (803-243)

16 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga AUS-8A
Markolat anyaga műanyag laminátum
Keménység 56-58 HRC
Szín szürő #0B0B0B
Penge hossza 16 cm
Teljes hossz 28.3 cm
Termékcsalád Sword Smith
Leélezés Egyoldalas
Felhasználás Hal, Hús, Zöldség, Általános
Export Kategória Otthon és kert > Konyhai kés

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge - AUS-8A rozsdamentes acél
Markolat - polipropilén
Keménység - 56-58 HRC
Teljes hossz - 28,3 cm
Pengehossz - 16 cm
Pengeszélesség - 4,9 cm
Pengevastagság - 2,5 mm
Élezési módszer - egyoldalas csiszolás jobbkezes
Súly - kb. 150 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 803-243


Satake Sword Smith Deba Japán Halfiléző Kés - Robusztus Precizitás A Satake Sword Smith Deba kés egy tradicionális japán konyhakés , masszív, féloldalas pengéjével kiemelkedően alkalmas halak feldolgozására és precíz filézésére , miközben megőrzi a hús textúráját. Japánban gyakran használják baromfihús darabolásához is. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez nem egy klasszikus bárd, ezért kerüld az erőteljes ütéseket vele. Csontok vágásához elegendő enyhe nyomást gyakorolni a kés hátuljára, miközben gyors, pontos vágást végzel. Az éles hegy és a rövid penge kiváló irányítást biztosít, ami különösen előnyös szűk helyeken történő munkához. A kés neve a japán " deba " (出刃) szóból ered, melynek jelentése "kifelé vágni", utalva a speciális felhasználási területére. A deba kések ősi gyökerekkel rendelkeznek, évszázadok óta alapvető eszközei a japán konyhaművészetnek. A Kamakura-korban (1185-1333) a mesterek folyamatosan tökéletesítették a deba kések pengéjét a még hatékonyabb halfeldolgozás érdekében. Hamarosan nélkülözhetetlen eszközzé váltak a japán halpiacokon és a háztartásokban egyaránt. A deba kések pengéje jellemzően 15-21 cm hosszú és erős, vastag acélból készül. A penge kúpos kialakítása precíz vágást és a csontok könnyű elválasztását teszi lehetővé a hústól. A deba kések jellegzetessége az egyoldalas élezés , amely kiemelkedő irányítást biztosít a vágás során. A Satake Sword Smith Deba kés a hagyományos japán kovácsolás mesterműve, a robusztusság és a precizitás tökéletes ötvözete. Főbb jellemzők:
  • Satake Sword Smith Deba japán kés
  • Ideális halak filézéséhez és feldolgozásához
  • Alkalmas baromfihús darabolására is
  • Erős, vastag, féloldalas penge
  • Kiváló irányíthatóság a precíz munkához
  • Hagyományos japán minőség


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.