Satake Sword Smith Sashimi kés Yanagiba 21 cm - Japán minőség a konyhában (803-250)

Satake Sword Smith Sashimi kés Yanagiba 21 cm - Japán minőség a konyhában (803-250)

17 990 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Sword Smith Sashimi kés Yanagiba 21 cm - Japán minőség a konyhában (803-250)

17 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga AUS-8A
Markolat anyaga polipropilén
Keménység 56-58 HRC
Szín szürő #0B0B0B
Penge hossza 21 cm
Teljes hossz 33.5 cm
Termékcsalád Sword Smith
Leélezés Egyoldalas
Felhasználás Hal, Hús, Általános

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge - AUS8-A rozsdamentes acél
Markolat - polipropilén
Keménység - 56-58 HRC
Teljes hossz - 33,5 cm
Pengehossz - 21 cm
Pengeszélesség - 2,9 cm
Pengevastagság - 2,1 mm
Élezési módszer - egyoldalas csiszolás jobbkezes
Súly - kb. 110 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 803-250


Satake Sword Smith Yanagiba Sashimi Japán Kés - 21 cm - A Tökéletes Halszeletelő A Satake Sword Smith Yanagiba egy tradicionális japán konyhakés , melynek jellegzetesen hosszú, keskeny és merev pengéje ideális a friss halfilé szinte átlátszó, hajszálvékony szeletekre vágásához. Ez a 21 cm-es Yanagiba kés , más néven sashimi kés , nem csupán a mesteri sashimi készítéséhez elengedhetetlen, hanem kiválóan alkalmas sushi , ínycsiklandó hal carpaccio és más olyan kifinomult ételek elkészítéséhez is, ahol a precíz szeletelés és a tiszta vágás a legfontosabb. Az egyoldalas élezés garantálja a gyönyörű, sima vágási felületet. A Yanagiba (柳刃包丁), vagy egyszerűen sashimi kés , Japánból származik. A kés története a 14. századig nyúlik vissza, amikor a japánok elkezdték a nyers hal fogyasztását. A sashimi , a vékonyra szeletelt nyers hal fogyasztásának művészete a 17. században vált igazán népszerűvé, és ehhez a kifinomult technikához egy speciális kést fejlesztettek ki. A Yanagiba név a "fűzfa levél" ( yanagi ) és a "penge" ( ba ) szavakból ered, találóan utalva a kés hosszú, vékony, fűzfalevélre emlékeztető pengéjére. Az egyoldalas élezés biztosítja a rendkívül tiszta és precíz vágást, megőrizve a hal húsának finom textúráját. A Yanagiba kést napjainkban is elsősorban a sashimi elkészítéséhez használják. A kés rendkívül precíz vágása lehetővé teszi a halfilé vékonyra szeletelését anélkül, hogy sértené a hús szerkezetét. A Satake Sword Smith Yanagiba kés emellett más konyhai feladatokhoz is használható, például egyes zöldségek és gyümölcsök elegáns szeleteléséhez, ahol a hosszú, éles penge előnyt jelent. Főbb jellemzők:
  • Satake Sword Smith Yanagiba japán kés
  • 21 cm pengehossz
  • Speciálisan sashimi (vékony hal szeletek) készítéséhez
  • Ideális sushi és hal carpaccio készítéséhez
  • Hosszú, keskeny és merev penge a precíz vágásért
  • Egyoldalas élezés a tiszta vágási felületért


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.