Satake Tomoko Santoku japán konyhakés 17 cm - Japán minőség a konyhában (803-717)

Satake Tomoko Santoku japán konyhakés 17 cm - Japán minőség a konyhában (803-717)

10 890 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Tomoko Santoku japán konyhakés 17 cm - Japán minőség a konyhában (803-717)

10 890 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga U420J2
Markolat anyaga natúr fa
Keménység 56 HRC
Szín szürő #613B11
Penge hossza 17 cm
Teljes hossz 28.5 cm
Termékcsalád Tomoko
Leélezés Szimmetrikus
Felhasználás Hús, Hal, Zöldség, Előkészítő, Általános
Export Kategória Otthon és kert > Konyhai kés

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - U420J2 (Nippon Koshuha) rozsdamentes acél
Markolat anyaga - natúr fa
Keménység - 56 HRC
Teljes hossz - 28,5 cm
Penge hossza - 17 cm
Penge szélessége - 4,6 cm
Penge vastagsága - kb 1,5 mm
Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus
Súly - kb 95 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 803-717

Satake Tomoko Santoku Japán Kés - 17 cm - Sokoldalú Konyhai Mester A Satake Tomoko Santoku japán konyhakés egy igazi mindenes a konyhában, tökéletes választás zöldségek aprításához , hús és akár hal szeleteléséhez is. A jellegzetes visszagörbülő él megkönnyíti a ringató mozdulatokkal történő aprítást, míg a széles penge praktikus segítséget nyújt a felvágott hozzávalók kényelmes összeszedéséhez és áthelyezéséhez. A kényelmes, magasított markolat biztosítja, hogy az ujjaid soha ne érjenek hozzá a vágódeszkához vagy az ételhez, így maximális biztonsággal és magabiztossággal használhatod főzés közben. A santoku (三徳) kés eredete Japánba nyúlik vissza, a Showa korszak (1926-1989) idejére. A megváltozott étkezési szokások, a növekvő vöröshús-fogyasztás és a nyugati konyha térhódítása szükségessé tették a japán konyhakések alkalmazkodását. A santoku kés közvetlen elődje a bunka kés volt, amely a gyuto (hús) és a nakiri (zöldség) kések tulajdonságainak ötvözéséből született. A " santoku " név a kés három fő felhasználási területére utal, amiért gyakran " három erényű késnek " is nevezik:
  • Szeletelés: A santoku kés kiválóan alkalmas húsok , halak és zöldségek vékonyra és egyenletesre szeleteléséhez. A penge ideális, általában 15-18 cm közötti hossza a legtöbb alapanyaghoz tökéletesen passzol.
  • Kockázás: A santoku penge egyenes vonalú éle rendkívül precíz kockázást tesz lehetővé, legyen szó zöldségekről vagy más hozzávalókról.
  • Aprítás: A penge speciális formája és optimális súlya jelentősen megkönnyíti a zöldségek és fűszernövények gyors és hatékony aprítását.
A santoku kés népszerűsége a 20. század végén világszerte elterjedt, és mára a modern konyhák egyik alapvető és legkedveltebb kés típusává vált. A Satake Tomoko Santoku a japán precizitást és minőséget képviseli, egy megbízható társ a mindennapi főzéshez. Főbb jellemzők:
  • Satake Tomoko Santoku japán kés
  • 17 cm pengehossz
  • Sokoldalú felhasználás: zöldség, hús, hal
  • Könnyű aprítás a visszagörbülő élnek köszönhetően
  • Széles penge a felvágott anyagok mozgatásához
  • Kényelmes, magasított markolat a biztonságos használatért


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.