Satake Tomoko Yanagi / Sashimi japán konyhakés 20, 5 cm - Japán minőség a konyhában (803-755)

Satake Tomoko Yanagi / Sashimi japán konyhakés 20, 5 cm - Japán minőség a konyhában (803-755)

10 890 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Tomoko Yanagi / Sashimi japán konyhakés 20, 5 cm - Japán minőség a konyhában (803-755)

10 890 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga U420J2
Markolat anyaga natúr fa
Keménység 56 HRC
Szín szürő #613B11
Penge hossza 20.5 cm
Teljes hossz 32 cm
Termékcsalád Tomoko
Leélezés Egyoldalas
Felhasználás Hal, Hús, Általános
Export Kategória Otthon és kert > Konyhai kés

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - U420J2 (Nippon Koshuha) rozsdamentes acél
Markolat anyaga - natúr fa
Keménység - 56 HRC
Teljes hossz - 32 cm
Penge hossz - 20,5 cm
Penge szélesség - 3,2 cm
Penge vastagság - kb. 2 mm
Vágó él kialakítása - egyoldalas
Súly - kb 90 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 803-755


Satake Tomoko Yanagiba Sashimi Japán Kés - 20,5 cm - A Tökéletes Hal Szeletelő A Satake Tomoko Yanagiba egy tradicionális japán konyhakés , melynek jellegzetesen hosszú, keskeny és merev pengéje ideális a friss halfilé szinte átlátszó, hajszálvékony szeletekre vágásához. Ez a 20,5 cm-es Yanagiba kés , más néven sashimi kés , nem csupán a mesteri sashimi készítéséhez elengedhetetlen, hanem kiválóan alkalmas sushi , ínycsiklandó hal carpaccio és más olyan kifinomult ételek elkészítéséhez is, ahol a precíz szeletelés és a tiszta vágás a legfontosabb. Az egyoldalas élezés garantálja a gyönyörű, sima vágási felületet. A Yanagiba (柳刃包丁), vagy egyszerűen sashimi kés , Japánból származik. A kés története a 14. századig nyúlik vissza, amikor a japánok elkezdték a nyers hal fogyasztását. A sashimi , a vékonyra szeletelt nyers hal fogyasztásának művészete a 17. században vált igazán népszerűvé, és ehhez a kifinomult technikához egy speciális kést fejlesztettek ki. A Yanagiba név a "fűzfa levél" ( yanagi ) és a "penge" ( ba ) szavakból ered, találóan utalva a kés hosszú, vékony, fűzfalevélre emlékeztető pengéjére. Az egyoldalas élezés biztosítja a rendkívül tiszta és precíz vágást, megőrizve a hal húsának finom textúráját. A Yanagiba kést napjainkban is elsősorban a sashimi elkészítéséhez használják. A kés rendkívül precíz vágása lehetővé teszi a halfilé vékonyra szeletelését anélkül, hogy sértené a hús szerkezetét. A Satake Tomoko Yanagiba kés emellett más konyhai feladatokhoz is használható, például egyes zöldségek és gyümölcsök elegáns szeleteléséhez, ahol a hosszú, éles penge előnyt jelent. Főbb jellemzők:
  • Satake Tomoko Yanagiba japán kés
  • 20,5 cm pengehossz
  • Speciálisan sashimi (vékony hal szeletek) készítéséhez
  • Ideális sushi és hal carpaccio készítéséhez
  • Hosszú, keskeny és merev penge a precíz vágásért
  • Egyoldalas élezés a tiszta vágási felületért


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.