Satake Unique Sai japán damaszk Nakiri kés 17cm - Japán minőség a konyhában (806-923)

Satake Unique Sai japán damaszk Nakiri kés 17cm - Japán minőség a konyhában (806-923)

52 490 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Unique Sai japán damaszk Nakiri kés 17cm - Japán minőség a konyhában (806-923)

52 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga DAMASZK
Markolat anyaga pakka fa
Keménység 60 HRC +/- 1
Szín szürő #0B0B0B
Penge hossza 17 cm
Teljes hossz 29.6 cm
Termékcsalád Unique, Daichi
Leélezés Szimmetrikus
Felhasználás Zöldség, Előkészítő, Általános
Export Kategória Otthon és kert > Konyhai kés

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - kovácsolt damaszk rozsdamentes acél VG-10 mag
Markolat anyaga - pakka fa
Keménység - 60 HRC +/- 1
Teljes hossz - 29,6 cm
Penge hossz - 17,0 cm
Penge szélesség - 4,9 cm
Penge vastagság - 2,1 mm
Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus
Súly - kb. 188 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 806-923


Satake Unique Sai Japán Damaszk Nakiri Kés - 17 cm - A Zöldségek Mestere a Konyhában A Satake Unique Sai Nakiri kés egy gyönyörű és precíz 17 cm-es japán damaszk konyhakés , amelyet kifejezetten zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények precíz vágásához terveztek. Ez a kés tökéletes választás, ha vékony, egyenletes szeleteket szeretnél készíteni a legkülönfélébb alapanyagokból. Segítségével könnyedén és precízen apríthatod a hozzávalókat salátákhoz vagy wok ételekhez. Különböző kifinomult vágási technikákat is könnyedén kivitelezhetsz vele, mint a julienne (gyufaszál vastagságú csíkok) vagy a chiffonade (vékonyra metélt levélzöldségek). A penge gyönyörű damaszk acélból készült, amely nem csupán egyedi megjelenést biztosít, hanem kiemelkedő élességet és tartósságot is garantál. A Satake Unique Sai sorozat a japán kézművesség és a modern design elegáns találkozása. A vékony, téglalap alakú pengeforma ideális az egyenletes vágásokhoz, az egyenes vágóél pedig lehetővé teszi a függőleges vonalban történő vágást, ami számos japán konyhai technikához elengedhetetlen. A kés használata könnyű és kényelmes, így a hosszabb ideig tartó munka sem okoz problémát. A nakiri (菜切) kés történelme a 17. századi Edo-korig nyúlik vissza Japánban. Jellegzetessége az egyenes pengéje, ami tökéletessé teszi a precíz vágásokat mindenféle zöldségen. A "nakiri" szó japánul szó szerint "zöldségvágót" jelent, és a kés kialakítása is ezt a célt tükrözi. A penge általában vékonyabb, mint más japán késeké, így finom szeletelést tesz lehetővé a zöldségek összenyomása vagy zúzódása nélkül. Az egyenes él lehetővé teszi a tolóvágást is, ami egy gyakori technika a japán konyhában, ahol a kést egyenesen lefelé nyomva végeznek tiszta vágásokat. A nakiri kés pontos eredete nem ismert, de feltételezhetően más japán zöldségkésekből, mint az usuba és a deba, fejlődött ki. A nakiri kések népszerűsége az Edo-korszakban nőtt, amikor a növényi alapú étrendek iránti igény megnövelte a specializált zöldségkések iránti keresletet. A Satake Unique Sai damaszk nakiri kés a tradicionális japán tudás és a modern konyhai igények tökéletes harmóniája a zöldségek mesteri feldolgozásához. Főbb jellemzők:
  • Satake Unique Sai japán damaszk nakiri kés
  • 17 cm pengehossz
  • Penge anyaga: Damaszk acél a kiemelkedő élességért és tartósságért
  • Kifejezetten zöldségek, gyümölcsök, fűszernövények precíz vágásához
  • Vékony, téglalap alakú penge az egyenletes vágásokért
  • Egyenes vágóél a függőleges vágáshoz és a tolóvágáshoz
  • Könnyű és kényelmes használat
  • Egyedi damaszk mintázat
  • A Satake Unique Sai sorozat eleganciája


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.