Satake Unique Sai japán damaszk Santoku kés 17cm - Japán minőség a konyhában (806-916)

Satake Unique Sai japán damaszk Santoku kés 17cm - Japán minőség a konyhában (806-916)

52 490 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Satake Unique Sai japán damaszk Santoku kés 17cm - Japán minőség a konyhában (806-916)

52 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
satakeknives.com
Termékleírás
Penge anyaga DAMASZK
Markolat anyaga pakka fa
Keménység 60 HRC +/- 1
Szín szürő #0B0B0B
Penge hossza 17 cm
Teljes hossz 29.7 cm
Termékcsalád Unique, Daichi
Leélezés Szimmetrikus
Felhasználás Hús, Hal, Zöldség, Előkészítő, Általános
Export Kategória Otthon és kert > Konyhai kés

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Penge anyaga - kovácsolt damaszk rozsdamentes acél VG-10 mag
Markolat anyaga - pakka fa
Keménység - 60 HRC +/- 1
Teljes hossz - 29,7 cm
Penge hossz - 17,0 cm
Penge szélesség - 4,7 cm
Penge vastagság - 2,1 mm
Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus
Súly - kb. 173 g Gyártó: Satake Cutlery Mfg. Co. , Ltd. Made in Japan.
Cikkszám: 806-916


Satake Unique Sai Japán Damaszk Santoku Kés - 17 cm - A Konyha Sokoldalú Művésze A Satake Unique Sai Santoku kés egy kivételes 17 cm-es japán damaszk konyhakés , amely a sokoldalúság és a precizitás tökéletes megtestesítője a konyhában. Legyen szó zöldség aprításról , hús vagy akár hal szeleteléséről , ez a kés ideális társ. A jellegzetes visszagörbülő él megkönnyíti a ringató mozdulatokkal történő aprítást, míg a széles penge praktikus segítséget nyújt a felvágott hozzávalók kényelmes összeszedéséhez és áthelyezéséhez. A kényelmes, magasított markolat biztonságos fogást garantál, megakadályozva, hogy az ujjak a vágódeszkához vagy az ételhez érjenek. A penge gyönyörű damaszk acélból készült, amely nem csupán egyedi megjelenést biztosít, hanem kiemelkedő élességet és tartósságot is garantál. A Satake Unique Sai sorozat a japán kézművesség és a modern design egyedi ötvözete. A santoku (三徳) kés, melynek neve "három erényt" jelent, Japánban a Showa korszakban (1926-1989) alakult ki, válaszként a megváltozott étkezési szokásokra. Közvetlen elődje a bunka kés volt, a gyuto és a nakiri kések inspirációjából született. A "santoku" név a kés három fő felhasználási területére utal: szeletelés (hús, hal, zöldségek vékonyra vágása), kockázás (a penge egyenes éle precíz kockázást tesz lehetővé) és aprítás (a penge formája és súlya megkönnyíti a zöldségek és fűszerek aprítását). Emiatt gyakran "három erényű késnek" is nevezik. A santoku népszerűsége a 20. század végén terjedt el világszerte, és mára a konyhai kések egyik alapvető típusának számít. A Satake Unique Sai damaszk santoku kés a tradicionális japán elegancia és a modern konyhai funkcionalitás tökéletes harmóniája. Főbb jellemzők:
  • Satake Unique Sai japán damaszk santoku kés
  • 17 cm pengehossz
  • Penge anyaga: Damaszk acél a kiemelkedő élességért és tartósságért
  • Sokoldalú felhasználás: zöldség aprítás, hús szeletelés, hal szeletelés, kockázás
  • Visszagörbülő él a könnyű aprításért
  • Széles penge a felvágott anyagok mozgatásához
  • Kényelmes, magasított markolat
  • Egyedi damaszk mintázat
  • A Satake Unique Sai sorozat eleganciája


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.