Olcsó Miyabi Konyhai kés
(47 termék)
A Basic Kit talpazat a következőket tartalmazza: 1 db fa talpazat a fenőkő stabilizálásához 1 db csiszoló a fenőkő felületi csiszolásához...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán KUDAMONO kés egy kisebb méretű...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
A japán NAKIRI kés egy hagyományos, japán kés, melynek formája leginkább egy bárdéra hasonlít, de a bárddal ellentétben, sokkal finomabb munkálatokhoz használják. Elsősorban zöldségek...
Termék részletek
A japán SHOTOH kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Elképesztően sima éllel...
Termék részletek
- Penge anyaga: Damaszk acél
- Markolat anyaga: Fém
- Penge hossza: 16 cm
A Chutoh Zwilling Miyabi, a 7000D sorozatból származó japán hússzeletelő kés 16 cm hosszú pengével rendelkezik, amelynek autentikus japán alakja van egy damaszt (virágos) pengés kivitelben...
Termék részletek
A japán SUJIHIKI kés egy extrém éles és hosszú pengével rendelkező kés, mely elsősorban a húsok szeleteléséhez ideális. A keskeny penge csökkenti a szeletelés során kialakult súrlódást,...
Termék részletek
A MIYABI Hibana sorozatba tartozó kések pengéje 49 réteg damaszkuszi acél, amely egy egyedi és megismételhetetlen mintázatot alkot, amelyet "Spark"-nak neveznek. A mag FC61 Friodur...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
AMIYABI #5000 csiszolókő egy szintetikus kerámia kő, amely eredetileg a híres japán Naniwa gyárból származik, amely több mint 60 éve gyártja a legmagasabb minőségű csiszoló tartozékokat...
Termék részletek
A japán GYUTOH kés pengéjének különlegessége nem csak az extrém élességben mutatkozik meg, hanem autentikus kialakításában is. Rendkívül erős a vágása, ezért elsősorban húsok szeleteléséhez...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.