Áresett Miyabi Konyhai kés
(47 termék)
Görbült fogantyúA hattyúnyak formájú, görbült fogantyú formastabil Cocobo-Pakka fából készült, amely minden késnek különleges eleganciát kölcsönöz, és tökéletes egyensúlyt, nagy kényelmet...
Termék részletek
„Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd a főzést, egy igazán jó késre van szükséged. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán GYUTOH kés pengéjének...
Termék részletek
Hajlított fogantyúA hattyúnyak-szerű, hajlított fogantyú formastabil Cocobo-Pakka fából készül, amely minden késnek különleges eleganciát kölcsönöz, és biztosítja a tökéletes egyensúlyt,...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
A MIYABI Hibana sorozatba tartozó kések pengéje 49 réteg damaszkuszi acél, amely egy egyedi és megismételhetetlen mintázatot alkot, amelyet "Spark"-nak neveznek. A mag FC61 Friodur...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán típusú Nakiri kés extrém élességű...
Termék részletek
A japán GYUTOH kés pengéjének különlegessége nem csak az extrém élességben mutatkozik meg, hanem autentikus kialakításában is. Rendkívül erős a vágása, ezért elsősorban húsok szeleteléséhez...
Termék részletek
A Basic Kit talpazat a következőket tartalmazza: 1 db fa talpazat a fenőkő stabilizálásához 1 db csiszoló a fenőkő felületi csiszolásához...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
A japán SHOTOH kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Elképesztően sima éllel...
Termék részletek
A japán SUJIHIKI kés egy extrém éles és hosszú pengével rendelkező kés, mely elsősorban a húsok szeleteléséhez ideális. A keskeny penge csökkenti a szeletelés során kialakult súrlódást,...
Termék részletek
A japán SUJIHIKI kés egy extrém éles és hosszú pengével rendelkező kés, mely elsősorban a húsok szeleteléséhez ideális. A keskeny penge csökkenti a szeletelés során kialakult súrlódást,...
Termék részletek
AMIYABI #5000 csiszolókő egy szintetikus kerámia kő, amely eredetileg a híres japán Naniwa gyárból származik, amely több mint 60 éve gyártja a legmagasabb minőségű csiszoló tartozékokat...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
„Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd a főzést, egy igazán jó késre van szükséged. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
A japán GYUTOH kés pengéjének különlegessége nem csak az extrém élességben mutatkozik meg, hanem autentikus kialakításában is. Rendkívül erős a vágása, ezért elsősorban húsok szeleteléséhez...
Termék részletek
A japán SHOTOH kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Elképesztően sima éllel...
Termék részletek
- Penge anyaga: Rozsdamentes acél
- Markolat anyaga: Műanyag
- Penge hossza: 24 cm
A 7000D sorozatú japán Gyutoh Zwilling Miyabi húskés 24 cm hosszú pengével rendelkezik, amelynek autentikus japán alakja van egy damaszt (virág) pengés kivitelben. A japán kés kivételes...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.