Áresett Miyabi Konyhai kés
(47 termék)
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán kenyérvágó kés hosszú és erős...
Termék részletek
"A japán mesterszakács számára a kés önmaga lelkének egy része, attól a pillanattól kezdve, hogy használja. Így Önnek sem szabadna, soha semmilyen körülmények között a lelkét a mosogatógépbe...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán SANTOKU kés talán a legismertebb...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán KUDAMONO kés egy kisebb méretű...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
„Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd a főzést, egy igazán jó késre van szükséged. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán SUJIHIKI kés egy...
Termék részletek
„Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd a főzést, egy igazán jó késre van szükséged. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japánSHOTOH kés egy...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japánSHOTOH kés egy kisebb méretű...
Termék részletek
"Minden japán szakács úgy véli, hogy a lelke a kés részévé válik attól a pillanattól kezdve, hogy elkezd vele dolgozni. Soha ne tedd a lelked a mosogatógépbe!"...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
„Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd a főzést, egy igazán jó késre van szükséged. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán GYUTOH kés pengéjének...
Termék részletek
A japán NAKIRI kés egy hagyományos, japán kés, melynek formája leginkább egy bárdéra hasonlít, de a bárddal ellentétben, sokkal finomabb munkálatokhoz használják. Elsősorban zöldségek...
Termék részletek
- Penge anyaga: Damaszk acél
- Markolat anyaga: Fém
- Penge hossza: 16 cm
A Chutoh Zwilling Miyabi, a 7000D sorozatból származó japán hússzeletelő kés 16 cm hosszú pengével rendelkezik, amelynek autentikus japán alakja van egy damaszt (virágos) pengés kivitelben...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.