Miyabi Konyhai kés
(45 termék)
A japán SUJIHIKI kés egy extrém éles és hosszú pengével rendelkező kés, mely elsősorban a húsok szeleteléséhez ideális. A keskeny penge csökkenti a szeletelés során kialakult súrlódást,...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
A japán SUJIHIKI kés egy extrém éles és hosszú pengével rendelkező kés, mely elsősorban a húsok szeleteléséhez ideális. A keskeny penge csökkenti a szeletelés során kialakult súrlódást,...
Termék részletek
A japán KUDAMONO kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Lépjen túl a rutin hétköznapi...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán KUDAMONO kés egy kisebb méretű...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
A japán SHOTOH kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Elképesztően sima éllel...
Termék részletek
A japán SHOTOH kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Elképesztően sima éllel...
Termék részletek
A japán SHOTOH kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Elképesztően sima éllel...
Termék részletek
A MIYABI Hibana sorozatba tartozó kések pengéje 49 réteg damaszkuszi acél, amely egy egyedi és megismételhetetlen mintázatot alkot, amelyet "Spark"-nak neveznek. A mag FC61 Friodur...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán SANTOKU kés talán a legismertebb...
Termék részletek
"Minden japán szakács úgy véli, hogy a lelke a kés részévé válik attól a pillanattól kezdve, hogy elkezd vele dolgozni. Soha ne tedd a lelked a mosogatógépbe!"...
Termék részletek
A MIYABI Hibana sorozatba tartozó kések pengéje 49 réteg damaszkuszi acél, amely egy egyedi és megismételhetetlen mintázatot alkot, amelyet "Spark"-nak neveznek. A mag FC61 Friodur...
Termék részletek
A Basic Kit talpazat a következőket tartalmazza:1 db fa talpazat a fenőkő stabilizálásához 1 db csiszoló a fenőkő felületi csiszolásához...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.