Tsubazo Konyhai kés
(5 termék)
A Tsubazo Nakiri egy nakiri típusú japán konyhai kés – hagyományos japán késforma, amelyet elsősorban zöldségek vágására szánnak. Ideális gyors és precíz szeleteléshez és aprításhoz...
Termék részletek
A Tsubazo Gyuto egy Gyuto típusú japán konyhakés. A Gyuto az európai szakácskés japán megfelelője. Kétélű, az ázsiai konyhában zöldségek, halak és húsok készítésére használják. A 18,7...
Termék részletek
Kicsi típusú japán konyhai kés - kisebb univerzális konyhai kés, 13 cm hosszú pengével Daido 1K6 rozsdamentes acélból. A penge kalapált felületű, aminek köszönhetően a felvágott étel...
Termék részletek
A Tsubazo Sashimi egy japán sujihiki konyhakés. A sujihiki késnek hosszú, keskeny pengéje és kétoldalas élezése van. Elsősorban nagyobb hús- és haldarabok vékony szeletekre való vágására...
Termék részletek
A Tsubazo Santoku egy klasszikus japán konyhai kés. A Santoku formája nagyon sokoldalú, felhasználhatja hús, hal vagy zöldség darabolására. Kétoldalas élezésű, és egyesíti a Gyuto és...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.