- Penge anyaga: Damaszk acél
- Markolat anyaga: Fém
- Penge hossza: 16 cm
A Chutoh Zwilling Miyabi, a 7000D sorozatból származó japán hússzeletelő kés 16 cm hosszú pengével rendelkezik, amelynek autentikus japán alakja van egy damaszt (virágos) pengés kivitelben...
Termék részletek
- Penge anyaga: Rozsdamentes acél
- Markolat anyaga: Műanyag
- Penge hossza: 24 cm
A 7000D sorozatú japán Gyutoh Zwilling Miyabi húskés 24 cm hosszú pengével rendelkezik, amelynek autentikus japán alakja van egy damaszt (virág) pengés kivitelben. A japán kés kivételes...
Termék részletek
„Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd a főzést, egy igazán jó késre van szükséged. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japánSHOTOH kés egy kisebb...
Termék részletek
A japán GYUTOH kés pengéjének különlegessége nem csak az extrém élességben mutatkozik meg, hanem autentikus kialakításában is. Rendkívül erős a vágása, ezért elsősorban húsok szeleteléséhez...
Termék részletek
A japán SHOTOH kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Elképesztően sima éllel...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán kenyérvágó kés hosszú és erős...
Termék részletek
A japán GYUTOH kés pengéjének különlegessége nem csak az extrém élességben mutatkozik meg, hanem autentikus kialakításában is. Rendkívül erős a vágása, ezért elsősorban húsok szeleteléséhez...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
A japán NAKIRI kés egy hagyományos, japán kés, melynek formája leginkább egy bárdéra hasonlít, de a bárddal ellentétben, sokkal finomabb munkálatokhoz használják. Elsősorban zöldségek...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
A japán GYUTOH kés pengéjének különlegessége nem csak az extrém élességben mutatkozik meg, hanem autentikus kialakításában is. Rendkívül erős a vágása, ezért elsősorban húsok szeleteléséhez...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
A MIYABI Hibana sorozatba tartozó kések pengéje 49 réteg damaszkuszi acél, amely egy egyedi és megismételhetetlen mintázatot alkot, amelyet "Spark"-nak neveznek. A mag FC61 Friodur...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán típusú Nakiri kés extrém élességű...
Termék részletek
A japán SHOTOH kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Elképesztően sima éllel...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.