Miyabi Konyhai kés
(45 termék)
„Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd a főzést, egy igazán jó késre van szükséged. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán GYUTOH kés pengéjének...
Termék részletek
- Penge anyaga: Damaszk acél
- Markolat anyaga: Fém
- Penge hossza: 16 cm
A Chutoh Zwilling Miyabi, a 7000D sorozatból származó japán hússzeletelő kés 16 cm hosszú pengével rendelkezik, amelynek autentikus japán alakja van egy damaszt (virágos) pengés kivitelben...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japánSHOTOH kés egy kisebb méretű kés,...
Termék részletek
A japán SUJIHIKI kés egy extrém éles és hosszú pengével rendelkező kés, mely elsősorban a húsok szeleteléséhez ideális. A keskeny penge csökkenti a szeletelés során kialakult súrlódást,...
Termék részletek
"Minden japán szakács úgy véli, hogy a lelke a kés részévé válik attól a pillanattól kezdve, hogy elkezd vele dolgozni. Soha ne tedd a lelked a mosogatógépbe!"...
Termék részletek
A Basic Kit talpazat a következőket tartalmazza:1 db fa talpazat a fenőkő stabilizálásához 1 db csiszoló a fenőkő felületi csiszolásához...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán KUDAMONO kés egy kisebb méretű...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
A japán SHOTOH kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Elképesztően sima éllel...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
A MIYABI Hibana sorozatba tartozó kések pengéje 49 réteg damaszkuszi acél, amely egy egyedi és megismételhetetlen mintázatot alkot, amelyet "Spark"-nak neveznek. A mag FC61 Friodur...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán kenyérvágó kés hosszú és erős...
Termék részletek
A japán NAKIRI kés egy hagyományos, japán kés, melynek formája leginkább egy bárdéra hasonlít, de a bárddal ellentétben, sokkal finomabb munkálatokhoz használják. Elsősorban zöldségek...
Termék részletek
A japán SUJIHIKI kés egy extrém éles és hosszú pengével rendelkező kés, mely elsősorban a húsok szeleteléséhez ideális. A keskeny penge csökkenti a szeletelés során kialakult súrlódást,...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán típusú Nakiri kés extrém élességű...
Termék részletek
"Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. " Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe. Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.